Thuis

Hebei Shuanger Plastic Net Co,.Ltd.

China Hebei Shuanger Plastic Net Co,.Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Hebei Shuanger Plastic Net Co,.Ltd.

1 2 3 4
Hebei Shuanger Plastic Net Co,.Ltd. Hebei Shuanger Plastic Net Co,.Ltd. Hebei Shuanger Plastic Net Co,.Ltd. Hebei Shuanger Plastic Net Co,.Ltd.
Kantoorgebouw werkplaats productielijn laden

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Importeur
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : QR
Aantal werknemers : >108
Jaarlijkse omzet : >3690000
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 80% - 90%

Shuanger werd gevestigd in 2007, is een hoge en nieuwe technologieonderneming van diverse soorten die uitdrijving plastic netten, bi-georiënteerd plastiekennet vormen, rangschikken het productonderzoek en de productiecapaciteit belangrijke positie in de binnenlandse zelfde industrie, zijn de ondervoorzitterseenheid van van de de Hardwarevereniging van China Nationale Professionele het Comité en de voorzitterseenheid van de Plastic Netto Vereniging van Anping. Wij hebben de concurrerendste ondernemingen door van de de Hardwarevereniging van China het Nationale Comité van Profeesional in 2014 gewonnen.

 

Onze workshop behandelt een gebied van 25.000 vierkante meters, met het geregistreerde kapitaal van RMB 5 miljoen en RMB 30 miljoen vaste activa's, heeft 8 productiolijnen van allerlei het plastic uitdrijving vormen, bi-georiënteerd, is internationnal geavanceerd niveau 2 die netto productielijnen uitrekken die uit Frankrijk, allerlei worden ingevoerd het breien van machines, 40 reeksen samengestelde mechanische machines, elke jaar-porductioncapaciteit diverse plastiek uitgedreven netten 25 miljoen vierkante meters, is de tweezijdig-georiënteerde uitrekkende plastic netten 70 miljoen vierkante meters.

 

Onze producten worden wijd gebruikt in tuinbouw, landbouw, bouw en de industrie enz.


Omdat het product de kenmerken van milieubescherming heeft, hebben wij in Europa en de Verenigde Staten en Zuidoost-Azië heeft een aantal samenwerkingsklanten op lange termijn gevestigd, volgens de behoeften van klanten vernieuw constant producten is onze verantwoordelijkheid.

Contactgegevens
Hebei Shuanger Plastic Net Co,.Ltd.

Tel.: 86-151-3282-2778

Fax: 86-0318-7980129

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)